• Udvendig vedligeholdelse

Udvendig renovering og vedligeholdelse

Udover at bygningen naturligvis fremstår flottest som nymalet, så er udvendig renovering og vedligeholdelse faktisk ret vigtig. At vedligeholde sine bygninger udvendigt skal ses som en investering, for hvis ikke det bliver gjort løbende, så bliver behandlingerne langt mere omfattende og meget dyrere.

Rudersdalmaleren er din fagmand når det kommer til maling udvendigt.

Vi tilbyder udvendig renovering af enhver slags

Udvendigt malerarbejde er meget mere end bare facader. Det kan f.eks. også være gavle af træ, et skur, vindskeder, dækbrædder og udhæng på huse. Det kan også være døre og vinduer, eller terrasser der skal olieres.

Hos Rudersdalmaleren varetager vi alt udvendigt malerarbejde, uanset om det drejer sig om pudsede flader, træ eller sten.

Som kompetente malere kan vi rådgive i farvevalg eller behandlinger, og vi leverer altid et stykke arbejde i topklasse – til den aftalte tid og pris.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.