• Udvendig vedligeholdelse

Udvendig renovering og maling

​Det er naturligvis altid rart, når bygningen er flot og nymalet. Men samtidig har maling af facade og udvendig renovering jo den vigtige funktion at bidrage til vedligeholdelsen af bygningen. Altså er der her tale om en investering, hvor en renovering udendørs gerne skal foretages jævnligt, sådan at bygningen løbende holdes i god form.

​Det minder lidt om at gå til tandlægen: Venter man for længe med at besøge fagmanden, bliver det både dyrere og mere omfattende. Rudersdalmaleren er din fagmand, når det gælder udendørs maling og renovering af facade. Spørg os til råds!​​

Vi tilbyder udvendig renovering af enhver slags

Hos Nadia G. Pedersen tager vi os af alt malerarbejde I forbindelse med en udendørs renovering af hus. Maling af facade udfører vi for private såvel som for virksomheder. Facaden er nu engang en vigtig del af virksomhedens image, og vi har stor erfaring I opfriskning af facader.

​vi påtager os renovering og maling af facader af alle slags, hvad enten det drejer sig om pudsede facader, eller facader af træ eller sten. Samtidig tilbyder vi maling af alle andre dele af bygningen, eksempelvis både gavle og udhæng, ligesom vi giver vinduer, døre og altaner en genopfriskning.


Renovering af garager og andet

Hovedbygningen er naturligvis vigtigst, men også andre dele af ejendommen kræver renovering fra tid til anden. Vi tilbyder udvendig renovering I topklasse af terrasser og udestuer, carporte og garager.

​Hvad enten det drejer sig om træbeskyttelse, farvevalg eller valg af nye produkter generelt til udvendig renovering, er vi din ekspert på området. Når det gælder udendørs maling og renovering, rådgiver vi altid kompetent, og vores arbejde er altid I topklasse.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os og fortæl hvad du har brug for

Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag hvis du har spørgsmål, søger rådgivning og ønsker et godt og uforpligtende tilbud.

​Ring gerne på telefon 45 82 08 52 eller 40 88 4​1 04.​​