• Tapetsering

Tapetsering i topklasse

Ønsker du at friske et værelse, stue, entre eller et andet rum op med mønstret tapet, så er der virkelig mange muligheder. Intet løfter boligens stilmæssige udtryk som et ny-opsat tapet, men det kan være svært at sætte op – især hvis det er et meget mønstret tapet.

Samtidig findes der i dag flere forskellige slags tapeter, som skal sættes op med forskellige metoder, og derfor vil vi klart anbefale at bruge en fagmand til din tapetsering.

Som fagfolk har vi stor erfaring inden for farvevalg og vi vil altid vejlede dig på bedst mulig måde og lytte til dine ønsker og tanker. Vi yder en høj service og i fællesskab kan vi finde frem til den bedste løsning.

I erhvervsejendomme bidrager flotte vægge til et godt arbejdsmiljø og i hjemmet skaber det rammerne for hjemlig hygge.

Forberedelse

Før vi kan opsætte tapet, skal væggen gøres jævn. Det betyder at hvis du har andet tapet på i forvejen, så skal dette tages ned, og det kan blive nødvendigt at spartle væggen op. 
Hvis det tapet du har valgt er meget mørkt, så vil vi anbefale, at du inden opsætning maler væggen i en mørk farve, da samlingerne nogle gange vil skinne lyst igennem uanset hvor pænt og lige det sidder.

Opsætning af tapet, filt og væv

Vi opsætter tapet, filt og væv. En veludført tapetsering kræver en fagmand, og vi er eksperter, når det gælder tapetsering. Vi rådgiver altid, fordi vi som fagfolk har erfaring med materialevalg og med valg af farver. Samtidig lytter vi altid til kundens ønsker, og vi yder en høj service. I fællesskab når vi frem til den bedste løsning.

Frisk boligen op med en tapetsering / nyt tapet

Nyt tapet kan fuldstændig ændre udtrykket i et rum og du kan skabe præcis den stemning du ønsker.

I erhvervsejendomme bidrager flotte vægge til et godt arbejdsmiljø, og i hjemmet danner det rammer for et hyggeligt og afslappet samvær.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.