• Professionel tapetsering og opsætning af filt

    Tapetsering og opsætning af filt

    Rudersdalmaleren har stor ekspertise i tapetsering og opsætning af filt og væv. Kontakt os i dag for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Vi sætter dine ønsker på tapetet

Efter tapetets storhedstid mellem 60’erne og 80’erne har denne form for dekorations ellers i mange år måtte vige pladsen for den malede væg som den foretrukne dekoration i de danske hjem – men de sidste år har tapetet altså fået lidt af et comeback.

Og der er sket meget siden 80’erne, og i dag er der næsten ingen grænser for mulighederne for at give dit hjem et personligt udtryk med en tapetsering – om du foretrækker det afdæmpet og anonymt, om du er til det opmærksomhedsvækkende, eller du foretrækker noget midt imellem.

Vil du have rådgivning om tapetopsætningen i dit hjem? Eller har du allerede idéen – og mangler bare en erfaren maler til at hjælpe dig tapetseringen? Vi er medlem af Dansk Byggeri, så du kan være tryg under hele processen. 

Kontakt Rudersdalmaleren i dag – vi står klar til sætte dine ønsker på tapetet.

Tapetsering i topklasse

Ønsker du at friske et værelse, stue, entre eller et andet rum op med mønstret tapet, er der utallige muligheder. Intet løfter boligens stilmæssige udtryk som et nyopsat tapet, men det kan være svært at sætte op – især hvis det er et meget mønstret tapet.

Samtidig findes der i dag flere forskellige slags tapeter, som skal sættes op med forskellige metoder, og derfor vil vi klart anbefale at bruge en fagmand til din tapetsering.

I erhvervsejendomme bidrager flotte vægge til et godt arbejdsmiljø, og i hjemmet skaber det rammerne for hjemlig hygge.

Som fagfolk har vi stor erfaring inden for farvevalg, og vi vil altid vejlede dig på bedst mulig måde og lytte til dine ønsker og tanker. Vi yder en høj service, og i fællesskab finder vi frem til den bedste løsning. Rudersdalmaleren er et malerfirma i Nordsjælland med fuldt fokus på dine ønsker samt bred ekspertise inden for malerfaget – og opsætning af tapet er naturligvis ingen undtagelse.

Vi har en passion for tapetsering
Professionel tapetsering

Forberedelse inden tapetsering

Før vi kan opsætte tapet, skal væggen gøres jævn. Har du har andet tapet på i forvejen, skal dette tages ned, ligesom det kan blive nødvendigt at spartle væggen op.

Hvis det tapet du har valgt er meget mørkt, så vil vi anbefale, at du inden opsætning maler væggen i en mørk farve, da samlingerne nogle gange vil skinne lyst igennem, uanset hvor pænt og lige det sidder.

Rudersdalmaleren har mange års erfaring med indvendigt malerarbejde, og vi kan derfor også hjælpe dig med forberedelsen.

Vi udfører tapetsering i bl.a. Lyngby, Helsingør og resten af Nordsjælland

Tapetsering: Rådgivning om opsætning af filt, tapet og væv

Nyt tapet kan fuldstændig ændre udtrykket i et rum, og du kan skabe præcis den stemning du ønsker.

I erhvervsejendomme bidrager flotte vægge til et godt arbejdsmiljø, og i hjemmet danner det rammer for et hyggeligt og afslappet samvær.

Vi opsætter tapet, filt og væv. En veludført tapetsering kræver en fagmand, og vi er eksperter, når det gælder tapetsering. Vi rådgiver altid, fordi vi som fagfolk har erfaring med materialevalg og med valg af farver. Samtidig lytter vi altid til kundens ønsker, og vi yder en høj service. I fællesskab når vi frem til den bedste løsning.

Skal du foretage en større renovering? Hos Rudersdalmaleren udfører vi også facaderenovering samt indvendigt og udvendigt malerarbejde.

Opsætning af filt og tapet

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud på
opsætning af filt og tapet

Ønsker du eller din virksomhed et uforpligtende tilbud på tapetsering eller opsætning af filt eller væv? I så fald er du altid velkommen til at kontakte Rudersdalmaleren. Vi rådgiver og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter – derfor kommer vi også gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder vores service i Nordsjælland bl.a. Birkerød, Holte, Lyngby og Helsingør

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere eller skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk eller i kontaktformularen.