• Spartling

Rudersdalmaleren er dine specialister i Spartling

Godt begyndt er halvt fuldendt. Derfor gælder det om at komme godt fra start, og her kommer spartling ind i billedet. Hvad end du skal have malet, tapetseret eller sat filt eller glasvæv op, kræver det en grundig spartling af vægge og loft, så overfladen er jævn og ensartet.

Rudersdalmaleren har stor erfaring med spartel og kan hjælpe med at finde den helt rigtige spartling til dine vægge. Kontakt Rudersdalmaleren i dag – Maler Nordsjælland.

FØRST SKAL DER SPARTLES

Efter mange års erfaring ved vi, at det kræver en grundig spartling af vægge og loft, hvis man vil have et flot resultat. Man kan tænke, at spartling er nemt, men det kræver de rigtige materialer, teknikker og viden om underlaget samt, hvad der skal sættes op efterfølgende for at opnå et godt resultat. Herudover er processen forskellig afhængig af, om der spartles indendørs, udendørs eller i et vådrum.

Med andre ord kræver det erfaring at lave en komplet spartling, og det kan derfor betale sig at overlade opgaven til professionelle. 

Hos Rudersdalmaleren tager vi udgangspunkt i, hvilken type væg, der er tale om, inden vi går i gang med spartle-arbejdet. Desuden undersøger vi overfladen for synlige som ikke synlige revner og ujævnheder, så du opnår et jævnt og ensartet resultat.

HVILKE TYPE SPARTLING ØNSKER DU?

Der er mange fordele ved at få spartlet vægge og lofter af professionelle fagfolk. Vi tilbyder forskellige former for spartling, der giver hvert deres udtryk. 

  • Fuldspartling af gipsvægge- og lofter: Når det gælder spartling af gipsvægge- og lofter, er det vigtigt, at samlingerne armeres, så overfladen bliver helt jævn og pæn. Herefter er der klar til maling, tapetsering eller opsætning af filt eller glasvæv.
  • Fuldspartling på tapet: Tapetet skal afrenses før man påbegynder en fuldspartling. Mængden af vand der er i spartelmasse vil nemlig få tapetet til at løsne sig! Derfor afrenser vi altid tapetet, før der bliver spartlet. 

Hvis et helt glat resultat ønskes, er det vigtigt at vægge er pudsede, inden vi påbegynder vores fuldspartling.

Er der ikke blevet spartlet grundigt inden de forskellige behandlinger, vil slutresultatet tage form heraf, og man kan risikere, at det efterfølgende må laves om. Det er både spild af penge, tid og materialer.

Hos Rudersdalmaleren er vi eksperter i spartling, og vi står gerne til rådighed ved spørgsmål. Vi hjælper både i private boliger, erhvervsejendomme, offentlige bygninger og institutioner.

SPRØJTESPARTLING

Når vi sprøjtespartler, anvender vi en maskine til at sprøjte spartelmassen ud på vægge og lofter, hvorefter vi glatter efter. Det betyder, at vi kan lave en helt lige og glat overflade – både på vægge og lofter. Hvis underlaget ikke er lige, opnår du ikke et pænt slutresultat.

Det kræver erfaring at fuldspartle med et pænt resultat. Vi har bred erfaring med spartling af vægge og lofter, og med sprøjtespartling opnår du ikke kun et sikkert resultat, men processen er også hurtigere end ved den traditionelle spartling.

Boligen skal gerne være ryddet ved opstart af sprøjtespartling – dette gør sig især gældende, hvis lofterne også skal spartles. Som udgangspunkt, må der som minimum ikke være noget tættere på væggene end i en afstand af 1,5 meter.

Ønsker du eller din virksomhed en spartling med et flot og jævnt resultat, er sprøjtespartling et træfsikkert valg.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få tilbud på spartling

Vi sørger altid for, at alle vores kunder får den ekspertise og løsning, de har brug for – uanset størrelsen af opgaven. Vi holder til i Nordsjælland, og du kan læse mere om vores områder

Udover at vi har den nødvendige erfaring for at udføre professionel spartling uanset type, går vi også op i, at vi finder en løsning, hvor forventningerne og økonomien er sammenhængende. ​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer samt produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.