• Renovering af vægge og lofter

Skal du have renoveret dine vægge og lofter?

Rudersdalmaleren kan hjælpe med meget mere end bare maling, når der skal renoveres vægge og loft. Læs mere om, hvordan du kan give dine vægge og loft nyt liv og kontakt os i dag for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Giv din bolig en forvandling

Man kan hurtigt give en bolig et løft ved at renovere vægge og loft. Nogle gange er det nødvendigt for at vedligeholde boligen. Andre gange vil man bare gerne have en ny stil og indretning. Der findes flere måder at forvandle dine vægge og loft på.

 • Maling
  Med maling kan du både give dine vægge og loft nyt liv med flotte farver eller du kan opfriske de klassiske hvide vægge. Ryger du indendørs, ofte har gang i brændeovnen eller tænder mange stearinlys, bliver dine vægge let misfarvede. Hvis det er tilfældet, kan en omgang maling hurtigt blive nødvendig.

 • Spartel
  Ved at spartle din væg kan du både fjerne ujævnheder eller give væggen et unikt udseende. F.eks giver en fuldspartling dine vægge og loft et råt udtryk. Man kan både male direkte på den spartlede væg for at få det rå udseende frem, eller man kan dække den spartlede overflade med glasvæv eller filt for derefter at male.

 • Tapetsering
  Med et tapet er der virkelig mulighed for at give dine vægge et personligt aftryk. Med alverdens muligheder inden for farver og mønstre, er det kun fantasien, der sætter grænser for dine vægges udtryk. Det kan være svært selv at sætte tapet op, og derfor er en fagmand klart at foretrække til tapetserings opgaver.

 • Pudsning
  En pudset væg er utroligt smuk og giver et fedt udtryk, men det er ikke nogen let opgave. At pudse en væg er et omfattende og hårdt arbejde. Det kræver et godt håndelag og et indgående kendskab til teknikken. Vil man have det bedste resultat, er det derfor bedst at lade en professionel om opgaven.

Brug for hjælp til renovering af vægge og loft?

Hos Rudersdalmaleren kan vi meget mere end bare at male. Uanset om du skal i gang med et større eller mindre renoveringsprojekt af dine vægge og loft, kan vi være behjælpelige. Som kunde hos os, er du sikret et resultat i topkvalitet. Vi har øje for detaljen og fokus på dine ønsker. Desuden står vi klar med hjælp og rådgivning, hvis du har brug for ekspertviden omkring renoveringen af dine vægge og loft.

Skræddersyede tilbud til skræddersyede hjem

Du kan til hver en tid indhente et uforpligtende tilbud på renovering af dine vægge og loft. Vi vil vurdere prisen ud fra dine ønsker og behov til renoveringen, og vi råder også gerne om valg af farver, materialer og produkter. Derfor kommer vi også gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud. På den måde får du et skræddersyet tilbud, der passer til dit skræddersyede hjem.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt Rudersdalmaleren i dag for professionel renovering af vægge og loft

Ønsker du en forvandling af dine vægge og loft, så er Rudersdalmaleren den rette til opgaven. Uanset om du vil skal have malet, spartlet, tapetseret eller pudset, er vi klar til at hjælpe. Hos os får du faglig rådgivning og sparring om din renovering, og vi kommer gerne ud til en besigtigelse, inden vi giver et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på tlf. 45 82 08 52 for at aftale nærmere eller skrive til info@rudersdalmaleren.dk. Du kan også bruge kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.