​Renovering af facader

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved.
​Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed slidt, kan det have stor betydning for hvordan du og andre opfatter bygningen.

​Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.​

Professionel facaderenovering

Vedligeholdelse af facader

Hvis du ønsker at holde facaden på dit hus pæn og ordentlig, så er det vigtigt med vedligeholdelse. Hvordan du bedst reparerer og vedligeholder, afhænger af det eksisterende underlag – både hvad facaden er beklædt med, men også hvad det før har været behandlet med.

Træfacader

Der er især vigtigt at vedligeholde træfacader. Træ, der ikke er behandlet rigtigt, vil begynde at slå revner eller få fugtskader, og det vil resultere i at træet rådner.
Hvis der opstår råd og svamp, så vil dele af beklædningen skulle skiftes og en malerbehandling vil ikke længere være tilstrækkelig.

Pudsede facader

På en pudset facade kan det største problem være fugt. Derfor anbefaler vi altid at bruge en diffusionsåben maling, hvilket betyder, at fugten kan trænge ind og ud af muren og forhindre fugtskader.
Er din facade behandlet med en mindre diffusionsåben maling, kan dette medføre at den skal renses i bund inden den genbehandles.
Hvis din facade har fået fugtskader, er det vigtigt at finde en løsning og udbedre skaden, inden facaden malerbehandles.

Hjælp at hente

Hos Rudersdalmaleren er vi eksperter i facadebehandling og vi står gerne til rådighed ved spørgsmål. Vi hjælper både i private boliger, i erhvervsejendomme, offentlige bygninger eller institutioner. Ingen facade er for stor eller lille.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på renovering af facader

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.