• Renovering af facader

​Renovering af facader og malerarbejde til hus

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved.

​Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed.

​Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.​

Profesionel facaderenovering

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse? Så har ekspertisen til at udføre professionel facaderenovering på baggrund af års erfaring.

Få repareret din facade

Nadia G. Pedersen har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os hvis du har behov for rådgivning i forbindelse med en facaderenovering.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på renovering af facader

Rudersdalmaleren er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter. Ring til os på 45 82 08 52 eller 40 88 41 04 og få et uforpligtende tilbud.