• Facaderenovering
    København og Nordsjælland

    Rudersdalmaleren udfører facaderenovering i Nordsjælland og København – altid med øje for bygningens oprindelige æstetiske udtryk. Kontakt os i dag for et tilbud på renovering af dine facader.

​Renovering af facader
med øje for detaljen

Hos Ruderdalsmaleren får du garanti for en holdbar og udførlig facaderenovering, som ikke ender ud i krakeleringer og afskalninger. Den grundige og dybdegående overfladebehandling er fundamental for en facaderenovering, hvis resultatet skal være robust og beskyttende.

På den måde er du sikret en facade, der kan klare belastning såsom vind og vejr. Ruderdalsmaleren tilbyder dig hjælp med sådan en facaderenovering, så du får lejligheden af at læne dig tilbage og være sikker på et nydeligt og solidt slutresultat. Vi tilbyder derudover tapetsering, renovering af vægge og lofter samt maling af lejligheder.

På billedet her er Rudersdalmaleren i gang med at udføre en omhyggelig facaderenovering.

Nyt liv til slidte facader

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed slidt, kan det have stor betydning for, hvordan du og dine besøgende opfatter bygningen. ​

Facaden på dit hus er ved første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag. Og bygningsfacaden på din virksomhed er ligeledes det, der møder dig, når du tjekker ind på arbejde.​

Derfor er det alfa og omega, at dine facader fremstår pæne og præsentable. Er det ikke længere tilfældet? Så giv nyt liv til dine slidte facader med en grundig facaderenovering.

Rudersdalmaleren står klar til at puste nyt liv dine facader – selvfølgelig med dine ønsker i centrum. Som din lokale maler i Nordsjælland er vores mål altid at gøre din vision til virkelighed. Du kan derfor roligt vælge os til at udføre facaderenovering i København og Nordsjælland. 

Få modstandsdygtige og flotte facader med en facaderenovering

Med en facaderenovering hos Rudersdalmaleren kan du kvikke din husfacade op, så den ser friskere og nyere ud. Vi sikrer dig en facade, der kan overleve frost, vind, sol og sne, idet vores materialer, beskyttelsesbehandling og efterbehandling er af højeste kvalitet.

Slutresultatet er langtidsholdbart og æstetisk betagende.

En facaderenovering forlænger desuden husets og facadens livstid. Du får på den måde det mest optimale resultat, samtidig med at du sparer tid, energi og penge ved at vælge det rigtige første gang – nemlig ved at hente hjælp fra Ruderdalsmaleren.

Forlæng dine facader med en facaderenovering.

Professionel facaderenovering
i København og Nordsjælland

Vedligeholdelse af facader

Hvis du ønsker at holde facaden på dit hus pæn og ordentlig, så er det vigtigt med vedligeholdelse. Hvordan du bedst reparerer og vedligeholder, afhænger af det eksisterende underlag – både hvad facaden er beklædt med, men også hvad det før har været behandlet med.

Træfacader

Der er især vigtigt at vedligeholde træfacader. Træ, der ikke er behandlet rigtigt, vil begynde at slå revner eller få fugtskader, og det vil resultere i at træet rådner.
Hvis der opstår råd og svamp, så skal dele af beklædningen skiftes og en malerbehandling vil ikke længere være tilstrækkelig.

Pudsede facader

På en pudset facade kan det største problem være fugt. Derfor anbefaler vi altid at bruge en diffusionsåben maling, hvilket betyder, at fugten kan trænge ind og ud af muren og forhindre fugtskader.

Er din facade behandlet med en mindre diffusionsåben maling, kan dette medføre at den skal renses i bund inden den genbehandles.
Hvis din facade har fået fugtskader, er det vigtigt at finde en løsning og udbedre skaden, inden facaden malerbehandles.

Hjælp at hente

Hos Rudersdalmaleren er vi eksperter i facadebehandling og vi står gerne til rådighed ved spørgsmål. Vi hjælper både i private boliger, i erhvervsejendomme, offentlige bygninger eller institutioner. Ingen facade er for stor eller lille.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på renovering af facader

Vi sørger altid for, at alle vores kunder får den ekspertise og løsning, de har brug for – uanset størrelsen af opgaven. Vi holder til i Nordsjælland og er derfor altid villige til at rykke ud for hjælp til facaderenovering og andet maler-relateret i Nordsjælland og København. Udover at vi har den nødvendige erfaring for at udføre en professionel facaderenovering, går vi også op i, at vi finder en løsning, hvor forventningerne og økonomien er sammenhængende. ​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.