• Maling af træværk

Maling af træværk udendørs og indendørs og anden renovering

Hos Rudersdalmaleren i Birkerød nær Holte og Farum tilbyder vi alle former for maling af træværk udendørs og indendørs samt forskellige former for renovering. Vi udfører maling af træværk udendørs og indendørs for blandt andet private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner.

Alt fra maling af træværk udendørs til maling af møbler

Vi bruger naturligvis ordentlige og korrekte malerprodukter ved maling af træværk udendørs og indendørs. Derudover råder og vejleder vi om valg af farver og produkter, og selve malerarbejdet sker efter alle kunstens regler.
​Vi benytter vejrbestandig maling af bedste kvalitet til udendørs træværk. Maling af træværk udendørs kan kombineres med pudsning af facader og andre maleropgaver. ​


Vi tilbyder maling af træværk udendørs og indendørs af blandt andet:

  • Legehuse
  • Træfacader
  • træterrasser
  • Vindueskarme
  • Møbler
  • Køkken

Maling af udendørs træværk kan også være stern, gavle og andre steder på huset.

Vi tilbyder også maling af lejligheder – f.eks. når du skal flytte. 

​​Du sparer tid og energi, når vi udfører dit malerarbejde, og det bliver udført efter alle kunstens regler, ligesom vi altid bruger den korrekte maling, så malingen holder længere.

Maling af udendørs træværk

Skal du have frisket terrassen op, eller skiftet farven på dit carport, skur, hegn eller et af dine andre udendørs træværk? Uanset hvad du vil have malet, er det vigtigt at være opmærksom på, at udendørs træværk er særligt udsat, fordi det påvirkes af vejret.

Et udendørs træværk er derfor nødt til at være tilstrækkeligt beskyttet mod regn og slud. Kun på den måde kan man holde det rent for alger og synlige urenheder.

Med maling af udendørs træværk hos Rudersdalmaleren sørger vi derfor for, at dit træværk får en rigtig træbeskyttelse – dette gælder uanset, om du ønsker et farveskift eller en opfriskning af dit udendørs træværk.

Maling af indendørs træværk

Er det til gengæld indendørs træværk, du skal have malet, sørger vi også for, at du opnår et flot resultat. Indendørs træværk skal kunne tåle rengøringsmidler uden at blive belastet eller få afskalninger fra malingen.

Inden vi begynder med maling af indendørs træværk, vurderer vi, om træværket har brug for en nedslibning og spartling først. Det gælder både for døre, vinduer, paneler, karme eller andet indendørs træværk.

Hos Rudersdalmaleren sørger vi for at gøre vores bedste for at opnå et kvalitetsbetonet resultat på maling af indendørs træværk.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.