• Maling af lejlighed

    Skal du flytte til eller fra din lejlighed, og orker du ikke selv at skulle stå for malerarbejdet? Eller trænger din lejlighed bare til en makeover? Rudersdalmaleren tilbyder professionel maling og tapetsering af lejligheder i Nordsjælland og København – altid med øje for detaljen.

Maling af lejlighed ved fraflytning og vedligeholdelse

Hos Rudersdalmaleren tilbyder vi maling af lejlighed ved fraflytning og løbende vedligeholdelse for private, virksomheder og offentlige institutioner. Derudover tilbyder vi tapetsering af lejligheder. Vi maler lejligheder ved fraflytning og kan også udføre alt fra opgaver for private udlejere til større entrepriser for boligselskaber og boligforeninger.

Vi kan både være behjælpelige med maling af lejligheder for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vil du have et uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed? Kontakt Rudersdalmaleren i dag – din kvalitetsbevidste maler i Nordsjælland.

Tapetsering og maling af lejlighed

Mange af vores kunder er private, som ønsker tapetsering eller maling af lejlighed, fordi de ønsker nye farver eller mønstre. Det kan også være løbende vedligeholdelse eller i forbindelse med skader på væggen – for eksempel t barn, der har malet på tapetet. Desuden tilbyder vi maling af rygerlejlighed, hvor nikotinen har sat sig på vægge og lofter.

​Lejekontrakter er forskellige, men normalt er det påkrævet af male lejligheder ved fraflytning. Det kan naturligvis også være en ejerlejlighed eller en andelslejlighed, som skal gøres klar til salg.

Eller måske har du købt en misligholdt ejerlejlighed, som skal sættes i stand. Vi laver gerne faste aftaler med boligforeninger, som ønsker maling af lejlighed ved fraflytning, såfremt lejer ikke selv har gjort lejligheden i stand. Det kan endvidere være ældrevenlige boliger og alle andre boliger, hvor der skal tapetseres eller males fra tid til anden.

Vi maler lejligheder i hele Nordsjælland

Uanset om du søger en kvalitetsbevidst maler til maling af din lejlighed i Lyngby, Helsingør, Holte, Birkerød eller et helt tredje sted i Nordsjælland, så er Rudersdalmaleren klar på opgaven. Vi har en bred erfaring og en stor ekspertise, som bidrager til, at vi kan give kompetent rådgivning og udføre kvalitetssikret malerarbejde i din lejlighed.
Vi tager os både af store og små opgaver, så uanset om du skal have malet et enkelt rum eller hele din lejlighed, går vi til opgaven med stort engagement og professionalisme.
Det er vigtigt for os at levere et godt håndværk, hvor vores kunder føler, at deres lejligheder er i trygge hænder. Derfor overholder vi altid vores aftaler og afslutter opgaver til den aftalte tid og pris.

Mange gode grunde til at få malet lejlighed

Der er mange gode grunde til at få malet eller tapetseret sin lejlighed. En maling af din lejlighed kan nemlig give et helt nyt look til din bolig, da indvendigt malerarbejde nærmest giver den samme følelse som en grundig forårsrengøring.

Maling ved indflytning eller fraflytning

Som regel får man malet sin lejlighed ved indflytning, fraflytning eller begge dele. Der er allerede nok at tage stilling til, når man skal flytte, så derfor kan det være rart at overlade malerarbejdet til professionelle. Så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og du kan uden bekymring fortsætte resten af flytningen til eller fra din lejlighed. ​

Lejekontrakter er forskellige, men normalt er maling af lejlighed ved fraflytning påkrævet.
Vi laver gerne faste aftaler med boligforeninger, som ønsker maling af lejlighed ved fraflytning, såfremt lejer ikke selv har gjort lejligheden i stand.

Nyt liv på væggene

Det kan være, at din lejlighed bare trænger til en ny forvandling. Måske vil du have ensartede hvide vægge eller tilføre noget farve til din lejlighed? Det kan også være, du vil skabe liv med et mønstret tapet på dine vægge? Uanset om din lejlighed skal have en tidsmæssig opdatering eller piftes op, så den rammer din personlige stil bedre, kan Rudersdalmaleren hjælpe med at føre din vision ud i livet.

Vi har malet mange rum og ved derfor også, hvilke farver der kan klæde et rum. Tøv derfor ikke med at trække på vores rådgivning, når der skal vælges farver til din lejlighed.

Forbedring af vurdering og salg

Skal din lejlighed gøres klar til vurdering eller salg, kan en frisk maling være altafgørende.
En gang maling af din lejlighed kan få ejendomsmægleren eller en potentiel køber til at bedømme din bolig mere positivt, og det kan derfor i sidste ende betale sig at få opfrisket lejlighedens vægge og lofter.

Fordele ved maling af lejlighed

✔ Professionel maling af din lejlighed, inden du flytter ind. Overtager du for eksempel en rygerlejlighed eller en lejlighed, som bare kræver en kærlig hånd, er en nymaling alfa og omega.

✔ Kvalitetsbevidst malerarbejde af din lejlighed ved fraflytning, så du forøger mulighederne for at få så meget af dit depositum som muligt tilbage.

✔ Mulighed for at tilføre lige den personlige stil, du ønsker til din lejlighed.

✔ Forøg chancerne for en positiv vurdering fra ejendomsmægleren eller en større gevinst ved salg af din lejlighed.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud på maling af din lejlighed

Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter. Derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk, hvis du mangler en maler til din lejlighed i Nordsjælland.