• Maling af lejlighed

​Maling af lejlighed ved fraflytning og vedligeholdelse

Hos Rudersdalmaleren i Birkerød nær Farum og Holte tilbyder vi maling af lejlighed ved fraflytning og løbende vedligeholdelse for private, virksomheder og offentlige institutioner. Derudover tilbyder vi tapetsering af lejligheder. Maling af lejlighed ved fraflytning kan også være for boligselskaber, boligforeninger og private udlejere.

Tapetsering og maling af lejlighed ved fraflytning

Mange af vore kunder er private, som ønsker tapetsering eller maling af lejlighed, fordi de ønsker nye farver eller mønstre. Det kan også være løbende vedligeholdelse eller i forbindelse med skader på væggen – såsom et barn, der har malet på tapetet. Desuden tilbyder vi maling af rygerlejlighed, hvor nikotinen har sat sig på vægge og lofter.

​Lejekontrakter er forskellige, men normalt er maling af lejlighed ved fraflytning påkrævet. Det kan naturligvis også være en ejerlejlighed eller en andelslejlighed, som skal gøres klar til salg.

Eller måske har du købt en misligholdt ejerlejlighed, som skal sættes i stand. Vi laver gerne faste aftaler med boligforeninger, som ønsker maling af lejlighed ved fraflytning, såfremt lejer ikke selv har gjort lejligheden i stand. Det kan endvidere være ældrevenlige boliger og alle andre boliger, hvor der skal tapetseres eller males fra tid til anden.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af træværk udendørs og indendørs.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.