• Alt i malerarbejde

    Har du en maleropgave, du ønsker udført professionelt og med kvalitetsbevidst finish? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Rudersdalmaleren kan vi realisere dine ønsker med et kvalitetspræget malerarbejde. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Malerarbejde på facader og træværk

Ved en facaderenovering er det alfa og omega at være grundig, hvis resultatet skal være en holdbar og flot facade. På den måde undgår du, at malerarbejdet viser sine slemme ansigter efter et stykke tid – såsom at det ender ud i krakeleringer og afskalninger.

Med en facaderenovering hos Rudersdalmaleren er du sikret en facade, der kan klare alt form for vind og vejr. Du får dermed mulighed for at nyde et godt og robust slutresultat. Læs mere om facaderenovering her.

Også hvad angår malerarbejde af træværk kan du regne med os. Vi tager af os alt slags maleropgaver med træværk – uanset om det er udendørs eller indendørs. Det kunne være maling af legehuse, møbler, køkken og meget mere. Læs mere om, hvad vi tilbyder indenfor maling af træværk her.

Malerarbejde i lejlighed

Skal du flytte til en ny lejlighed, og står du og mangler kompetente malere, der kan sørge for dine ønsker og behov på bedste vis. Fortvivl ej! Vi står til rådighed og kan hjælpe dig med alt, hvad der har med malerarbejde i din lejlighed at gøre. Også hvis du blot ønsker at opfriske nogle rum. Læs mere om vores service her på siden.

Vi tilbyder desuden hjælp med tapetsering og opsætning af filt og væv. Ønsker du derfor at få føjet et særligt fint helhedsudtryk i værelset, så læs med her om, hvordan vi kan realisere dette.

Ønsker du at få fjernet alt spor fra skimmelsvampen på din væg? Så kan Rudersdalmaleren også hjælpe dig. For når årsagen til skimmelsvampen er fundet og er kommet til livs, kan skimmelsvamp fjernes let. Dette gøres ved, at væggene først vaskes grundigt af, hvorefter de males. Også dette kan vi stå for. Læs mere om vores tilbud på malerarbejde mod skimmelsvamp her.

Indvendigt og udvendigt malerarbejde

Rudersdalmaleren sørger også for indvendige renoveringer og vedligeholdelse. Har du behov for professionel hjælp til dét, er vi derfor også til rådighed. Vi har erfaring med store som små indendørs opgaver – herunder:

Læs mere om, hvordan vores indvendige malerarbejde foregår her.

Ved udvendig renovering og vedligeholdelse får du et flot og nymalet bygning. Derudover sikrer det dig, at du ikke ender med større skader og dermed med behov for mere omfattende og omkostningsfulde behandlinger. Med hjælp fra Rudersdalmaleren sørger vi for din facade og mere til. 

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra et malerfirma, som tager dine ønsker højtidelige og har fokus på de mindste detaljer? Så kontakt Rudersdalmaleren allerede i dag.

Vi rådgiver og giver uforpligtende tilbud på telefon 45 82 08 52. Vi kører blandt andet i Lyngby, Helsingør, Birkerød, Farum, Holte, Nordsjælland samt København.

​Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på info@rudersdalmaleren.dk for at få svar på dine spørgsmål.