• Rudersdalmaleren – din maler i Lyngby

    Er du på udkig efter en maler i Lyngby med øje for kvalitet og finish? Så er du havnet det rigtige sted. Rudersdalmaleren prioriterer dine ønsker højt, og vi leverer altid professionelle resultater. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du gerne vil vide mere.

Velkommen til din lokale maler i Lyngby

Hvis du står og mangler en kompetent og erfaren maler til at højne det stilmæssige udtryk i din lejlighed, virksomhed eller ejendom, behøver du ikke lede længere. Rudersdalmaleren er parat til at udføre alle dine ideer til fornyelse af vægge, gulve og lofter – hvad end de blot skal opfriskes med en basisfarve, eller du ønsker at omlægge hele udtrykket med en tapetsering.

Hos Rudersdalmaleren ønsker vi at løfte kvaliteten af din hverdag, og du kan derfor se frem til kvalitetsbevidste resultater, der slår benene væk under dig og alle dine gæster. Vi har base i Birkerød men kører ud til kunder i hele Nordsjælland – og det inkluderer selvfølgelig også Lyngby.

Professionelt malerfirma – fra idé til virkelighed

Hvad end du ønsker at realiser står Rudersdalmaleren klar til at udføre alle dine drømme og krøllede idéer. Når du arbejder med Rudersdalmaleren er du garanteret:

  • Mulighed for sparring og vejledning hele vejen.
  • Materialer af højeste kvalitet.
  • Fokus på hver detalje.
  • Effektive og fleksible aftaler.
  • At dine ønsker er i centrum.

Samlet set er du garanteret et tilfredsstillende resultat og stor ekspertise, når du benytter Ruderdalmaleren i Lyngby. Kontakt os gerne for sparring om dine tanker og idéer til dit kommende malerprojekt, eller indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Alle veje fører til Rudersdalmaleren – også i Lyngby

Hvad end du er en privat kunde, større ejerforening, boligselskab, lejlighed eller noget derimellem, står Rudersdalmaleren til tjeneste. Vi står for alt, hvad der har med visionære malerprojekter at gøre – uanset om det er store eller små opgaver.

Vores passion er at udføre dine drømme om smukke, nye vægge, lofter og gulve. Derfor sætter vi altid mange kræfter i malerprocessen. Vi sørger for at fastsætte tid og pris på forhånden, så du ikke skal bekymre dig om andet end den endelige indretning af dine flotte nye rum eller lokaler.

Rudersdalmaleren er ikke begrænset til indendørs arbejde. Vi har nemlig et omfangsrigt arbejdsområde, hvor vi også tilbyder udvendig maling – og meget mere til.

Vil du gerne vide mere om de vigtigste aspekter, hvis du ønsker et godt malerforløb? Hos Rudersdalmaleren har vi samlet vores gode råd til et vellykket malerarbejde

Maler til store og små projekter

Skal du have hjælp til et større eller mindre projekt i Lyngby eller omegn? Det er ingen grund til bekymring, når du vælger at benytte Rudersdalmaleren. 

Vi kan hjælpe dig med blandt andet:

Facaderenovering
Indvendig og udvendig renovering
✓ Vedligeholdelse af trappeopgange
Istandsættelse af flyttelejligheder
Bekæmpelse af skimmelsvamp
Tapetsering og opsætning af filt

Du er kort sagt sikret god service og malerarbejde, der altid rammer plet, ved at vælge Rudersdalmaleren som din lokale maler i Lyngby.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Skal du bruge en maler i Lyngby?

Så kontakt os allerede i dag. Vi står klar med rådgivning såvel som et uforpligtende tilbud. 

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.