• Rudersdalmaleren er din lokale maler i Helsingør

    Maler Helsingør

    Er du på udkig efter en maler i Helsingør med kvalitet og resultat i fokus? Så er du endt det helt rigtige sted. Rudersdalmaleren prioriterer dine ønsker højt og leverer professionelle resultater. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller hvis du vil vide mere.

Velkommen til din
lokale maler i Helsingør

Står du og mangler en kompetent maler til et malerprojekt i din virksomhed eller din ejendom i Helsingør? Har du en masse ideer til, hvordan du kan fornye vægge, gulve og lofter? Er det dit hjem eller din virksomhed, der har brug for at få højnet den stilmæssige udtryk? Så ved vi hvilken maler i Helsingør, du skal vælge. 

Hos Rudersdalmaleren kan du se frem til at få harmoniseret indretningen med et nyt tapet og opnå en stil, der slår benene væk under dine gæster eller kunder. Vi har base i Birkerød men kører ud til kunder i hele Nordsjælland – og Helsingør er selvfølgelig ingen undtagelse. 

Få en professionel maler til at stå for dit projekt

Uanset hvad du har i tankerne, står Rudersdalmaleren klar til at realisere dine ønsker.

Hos Rudersdalmaleren kan du regne med:

  • Mulighed for god sparring og vejledning
  • Materialer af høj kvalitet
  • Fokus på hver detalje
  • At dine ønsker er i centrum

Det korte af det lange er, at Rudersdalmaleren er din altfavnende maler i Helsingør. Vi er medlem af garantiordningen Dansk Byggeri, så du er ordentligt dækket. Kontakt os for sparring om dine tanker til dit malerprojekt, eller indhent et uforpligtende tilbud.

Alle veje fører til… Rudersdalmaleren i Helsingør

Rudersdalmaleren leverer for både private kunder, større ejerforeninger, boligselskaber, lejligheder og alle mulige andre steder – uanset om det er store eller små opgaver. Vi står for alt, hvad der har med visionære malerprojekter at gøre.

Vi brænder for, at du får, hvad du ønsker dig samtidig med, at vi sætter mange kræfter i maleprocessen. Alt dette gør vi, mens vi er klare omkring, hvad vi byder på og med en fastsat tid og pris, som aftales på forhånd.

Vi har en omfangsrig arbejdsområde, hvor vi både tager os af udvendig og indvendig maling – og mere til.

Vi kan hjælpe dig med blandt andet:

Facaderenovering
Indvendig og udvendig renovering
Bekæmpelse af skimmelsvamp
Tapetsering og opsætning af filt

Du er med andre ord sikret en god service ved at vælge Rudersdalmaleren som din lokale maler i Helsingør.

Din maler i Helsingør

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit malerarbejde

Søger du en kvalitetsbevidst maler i Helsingør og omegn? Rudersdalmaleren står klar til at rykke ud. Vi udfører også malerarbejde i Lyngby.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular