• Professionelt malerarbejde

    Indvendig malerarbejde

Indvendig malerarbejde og renovering

Hvis du skal i gang med et større eller mindre renoveringsprojekt, så tag os med på råd. Vi kan hjælpe uanset om arbejdet er i din private bolig, i erhvervsejendomme, offentlige bygninger eller institutioner. 

Vi er eksperter i:

Få gode råd til malerarbejdet her.

Indvendig malerarbejde giver et løft

Vedligehold og renovering er nødvendigt

I visse tilfælde er det nødvendigt med en gang maling. Det er forskelligt hvor ofte det er nødvendigt at male. Hvis du f.eks. har brændeovn, ryger inden for eller ofte bruger stearinlys, så vil det være nødvendigt at male oftere, da lofter, vægge, paneler, karme og døre bliver misfarvede.

Hvis overfladerne først er misfarvede, så er der kun en vej – og det er at male. I visse tilfælde kan det være så slemt, at det vil være nødvendigt at vaske overfladen ned først.

Farver og mønstre

Drømmer du om en ny farve på en væg eller et helt rum, måske et mønstret tapet, så kan Rudersdalmaleren hjælpe dig.
Farver og tapeter kan give et kæmpe løft, uanset om det er på kontoret, i privatboligen eller andre erhvervslokaler. Den rigtige farve eller tapet kan skabe præcis den stemning, som du ønsker.
Vi har malet rigtig mange rum med farver, og derfor har vi også et stort kendskab til hvad der kan være pænt – ring endelig hvis du er i tvivl. Vi rådgiver gerne.
Vi har stort kendskab til Farrow & Ball og File Under Pop, hvis dette skulle være et særligt ønske.

Opgavens omfang

Vi udfører opgaver af alle størrelser og påtager os alle opgaver inden for malerfaget. Hvis det ønskes, så kan vi også koordinere med andre faggrupper, sådan så opgaven bliver løst hurtigst muligt og på bedst mulig måde for vores kunde.

Private kunder kan regne med os, når stuen skal tapetseres eller males. Boligselskaber og ejerforeninger kan trygt overlade større projekter til os. Vi er eksperter på området og giver kompetent rådgivning.
Vi sætter en ære i at yde en høj service og levere høj kvalitet, overholde vores aftaler og afslutte opgaver til den aftalte tid og pris.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Skal vi give dit hjem nyt liv?

Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.