• Indvendig renovering

Indvendig renovering af din bolig hos eksperter

Hvad enten det drejer sig om private kunder, større boligforeninger eller erhvervslokaler, tilbyder Nadia G. Pedersen indvendig renovering af bedste kvalitet. Hos Rudersdalmaleren udfører vi spartling af gips, både af loft og vægge. Vi sliber og lakerer såvel gulv som karme, lister, skabe og låger.

​Vi arbejder med epoxy til gulv og andre belægninger. Vi etablerer membraner til vådrumsbelægninger. Vi opsætter tapet, væv og filt. Vi maler naturligvis også både loft og vægge, samt karme, lister og andre dele efter kundens ønske. Spørg os til råds – din fagmand og vejleder yderst kompetent.​

Indvendig renovering giver et løft

Både private boliger og erhvervslokaler vinder gevaldigt ved at få en indvendig renovering. Tal med din maler om farvevalg, der er mange ting at overveje. Farver har især betydning for lyset i et rum, og det er fint at få små rum til at virke større med lyse farver. Men samtidig skal farverne jo helst passe sammen, sådan at der er sammenhæng mellem de enkelte rum, og sådan at møbler og andre genstande passer til farverne på vægge, karme og så videre.

​Farver skaber stemning, og man skal være opmærksom på dette, uanset om det gælder soveværelset eller kontoret. Lad os hjælpe dig professionelt ved indvendig renovering. Under alle omstændigheder vil en sådan renovering altid give rummene et friskt løft til gavn for trivslen.

Indvendig renovering udføres uanset størrelse

Vi er din samarbejdspartner, og vi påtager os alle slags opgaver inden for malerfaget samt koordinerer de øvrige faggrupper, som ellers skal med ind over projektet. Private kunder kan regne med os, når stuen trænger til at blive tapetseret, og boligselskaber og ejerforeninger kan trygt overlade enhver indvendig renovering af større ejendomme til os.

​Vi klarer det hele, lige fra trappeopgangen til den inderste krog under køkkenvasken. ​Har du brug for en indvendig renovering, kan altid du stole på os. Vi er eksperter på området, giver kompetent rådgivning, og vi holder altid vores aftaler. Høj kvalitet, høj service.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på maling træværk

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af træværk udendørs og indendørs.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.