• Blog

Malerens blog – guides til vellykket malerarbejde

Tips til maling af vinduer – sådan maler du dine vinduer

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Vinduer skal males, hvis du vil forlænge deres levetid. Her kan du blive klogere på, hvordan du selv svinger penslen og giver dine vinduer nyt liv med en omgang maling.

5 tips til et godt tilbud på malerarbejde

Søger du et tilbud på malerarbejde, der passer til dit behov og budget? I dette blogindlæg har vi samlet 5 tips til, hvordan du kan sikre dig et godt tilbud, når du skal have malet dit hjem eller din virksomhed.

Sådan fuldspartler du

Drømmer du om flotte nye vægge og lofter? Så har du muligvis allerede overvejet muligheden for fuldspartling. Men er du bekendt med de mange fordele, der er, ved at fuldspartle dine vægge og loft, før de skal viderebehandles?

Glasvæv vs. glasfilt – hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på glasvæv og glasfilt? Bare rolig. I dette indlæg gør vi dig klogere på både fordele og ulemper ved begge løsninger. 

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.