• Bekæmpelse af Skimmelsvamp

Bekæmpelse af Skimmelsvamp i Birkerød & omegn

Skimmelsvamp kan være et problem i mange bygninger, både i private hjem og i erhverslokaler. Rudersdalmaleren er ekspert i både forebyggelse og bekæmpelse af skimmelsvamp, og meget kan gøres for at afhjælpe problemet. Vi tilbyder forebyggelse og behandling i alle rum i private hjem.

​Desuden i kontorer, butikker og andre erhvervsmål, samt i offentlige institutioner som skoler og fritidsordninger, og i boligselskaber og ejerforeninger. Hos Rudersdal har vi stor erfaring med at håndtere skimmel, og vi er effektive og grundige.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp opstår I rum med høj luftfugtighed, over 75%. Den bedste måde at indgå skimmelsvamp på er derfor at undgå fugt indendørs, hvilket især klares ved hyppig udluftning. Samtidig er kondensvand en vigtig kilde til skimmelsvamps vækst. Kondensvand opstår, når kulde og varme mødes, og dette problem ses især ved manglende eller forkert isolering. Desuden kan skimmelsvamp opstå af mere Iøjnefaldende grunde, for eksempel fordi en radiator er utæt, eller fordi et vandrør lækker. Vi undersøger problemet til bunds og kommer med løsningsforslag.​

Vores behandling ved bekæmpelse af skimmelsvamp

Ofte kan skimmelsvampen fjernes ved afvaskning med et svampemiddel, hvorefter der kan males. Imidlertid er det vigtigt at finde årsagen til skimmelsvampens fremkomst, så svampen ikke vender tilbage og måske endda spreder sig. Vinduer I ældre boliger er ofte utætte og kræver tætning og behandling med svampemiddel. I kældre kan der være opsat indvendig isolering, som ikke tillader fugt fra væggen at slippe ud.

​I andre tilfælde kan isoleringen være utæt, så der opstår kuldebroer. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at udskifte eller forbedre isoleringen. Tal med os om bekæmpelse af skimmelsvamp.​

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af træværk udendørs og indendørs.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.