• Bekæmpelse af Skimmelsvamp

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Ofte kan skimmelsvamp fjernes ved afvaskning med et svampemiddel, hvorefter der kan males. Det er naturligvis vigtigt at finde årsagen til skimmelsvampens forekomst, for at forhindre at svampen kommer igen og/eller breder sig.

I gamle huse kan vinduerne være utætte og kræve tætning og behandling med svampemiddel, i kældre kan der være opsat forkert isolering, som ikke tillader fugten at trænge ud, og i andre tilfælde kan isoleringen være så utæt, at der opstår kuldebroer. I sådanne tilfælde kan det blive nødvendigt at udskifte eller forbedre den beskadigede isolering.

Tal med os om bekæmpelse af skimmelsvamp. Vi undersøger problemet til bunds og vi er grundige og effektive.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp opstår i rum med høj luftfugtighed på over 75%. Den bedste måde at undgå skimmelsvamp på er derfor at undgå fugt, hvilket kan gøres med hyppig udluftning.

En anden årsag til fugt er kondensvand; kondensvand opstår når kulde og varme mødes, og det ses især ved manglende eller forkert isolering.

Vores behandling ved bekæmpelse af skimmelsvamp

Ofte kan skimmelsvamp fjernes ved afvaskning med et svampemiddel, hvorefter der kan males. Imidlertid er det vigtigt at finde årsagen til skimmelsvampens forekomst, så svampen ikke vender tilbage og måske endda spreder sig. Vinduer i ældre boliger er ofte utætte og kræver tætning og behandling med svampemiddel. I kældre kan der være opsat indvendig isolering, som ikke tillader fugt fra væggen at slippe ud.
​I andre tilfælde kan isoleringen være utæt, så der opstår kuldebroer. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at udskifte eller forbedre isoleringen.

Tal med os om bekæmpelse af skimmelsvamp.

Indhent et
uforpligtende tilbud

Kontakt os for et tilbud

​Vi råder og vejleder altid om valg af farver, materialer og produkter, og derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

​Du kan ringe til os på telefon 45 82 08 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på info@rudersdalmaleren.dk.