• 5 tips til et godt tilbud på malerarbejde

    Søger du et tilbud på malerarbejde, der passer til dit behov og budget? I dette blogindlæg har vi samlet 5 tips til, hvordan du kan sikre dig et godt tilbud, når du skal have malet dit hjem eller din virksomhed.

Find det bedste malertilbud

Mange kontakter en maler, når de står foran et malerprojekt – og med god grund. Det er tidskrævende at male, ligesom det kræver omhyggelighed samt teknik og viden. Står du selv i samme situation, er du måske på udkig efter et tilbud på malerarbejdet.

Men hvad har egentlig indflydelse på prisen? Læs med i de nedenstående råd, hvor du bliver klogere på forskellige parametre, der hæver og sænker prisen på dit malerarbejde.

1. Find ud af, hvad der skal males

Et tilbud på malerarbejdet afhænger af, hvad der skal males i dit hus eller i din virksomhed. Skal der males udvendigt eller indvendigt i dit hjem? Skal du have malet facaden på dit hus? Eller skal du måske have fjernet skimmelsvamp i dit hjem?

Hvis ikke du allerede ved, hvad du skal have malet indvendigt i dit hus, så find gerne ud af det i god tid. Tilbuddet afhænger nemlig også af, om det blot er vægge og lofter, der skal males, eller om det er et mere komplekst malerarbejde – eksempelvis maling af et badeværelse eller maling af døre og lignende.

Den specifikke maleropgave kan have forskellige grader af kompleksitet, og de kan kræve forskellige ting i forhold til brug af materialer og varigheden af malerarbejdet. Derfor skal du eksempelvis forvente, at et tilbud på maling af vægge og lofter ikke koster så meget som maling i forbindelse med en facaderenovering.

Prisforskellene på de forskellige maleropgaver skyldes også, at opgavetypen har en betydning for, hvor meget der skal males. Læs mere om dette i næste tip.

Få tips og tricks til at indhente et tilbud på malerarbejde

Udvendigt eller indvendigt? Opgavens type har indflydelse på den endelige pris

2. Gør op med dig selv: Hvor meget skal der males?

Jo mere der skal males, desto højere pris. Naturligvis. Det skyldes at et større malerarbejde kræver mere arbejdstid. På trods af det er det billigere at få samlet alle maleropgaverne, så du kan få klaret dem alle af én omgang..

På den måde slipper du for, at malerne kommer flere gange i løbet af en længere periode. Samtidig med dét får du ét samlet tilbud, der gælder alt det malerarbejde, du skal have udført.

3. Overvej: Er det nødvendigt for dig at spartle?

Ønsker du at få malet dine vægge i dit hjem? Og er dine vægge beskadiget og for ujævne? I så fald kan det være oplagt at få væggene spartlet – og eventuelt få sat filt eller væv op før malerarbejdet.

Dette sikrer nemlig, at du får et pænere resultat ud af malerarbejdet. Også selvom det betyder, at prisen bliver højere, er det derfor en god investering, for at overfladerne på væggene kan se ensartede og flotte ud.

Kontakt eventuelt dit malerfirma for at få vurderet, om der er behov for spartling og opsætning af filt eller væv til dine vægge.

Vil ud indhente et tilbud på malerarbejde – fx en renovering af dine facader?

En facaderenovering vil være i den dyre ende – til gengæld vil den forøge værdien af din bolig

4. Skal der males i hvidt eller i andre farver?

Ønsker du et klassisk udtryk i din bolig med hvide vægge, eller vil du tilføje din personlige præg med nogle af dine yndlings farver på væggen? Der findes ingen forkerte eller kedelige svar her.

Men vælger du at friske dine vægge op med andre farver end blot hvidt, kan det få prisen på tilbuddet til at stige en smule. Til gengæld kan du få glæde af en bolig, der viger fra det normale, og hvor farverne giver et flot sammenspil med den øvrige indretning.

5. Arrangér et tilsynsbesøg med dit malerfirma

Det er oftest set en god ide at fuldspartle din væg eller dit loft, hvis du planlægger at male dem eller beklæde dem med filt. Fuldspartlinger giver et fundament med helt glatte vægge, som gør det nemt at arbejde med. 

Hos Rudersdalmaleren.dk vurderer vi hvilke materialer og udstyr, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi sørger altid for at bruge materialer af høj og professionel kvalitet, da det giver de bedste forudsætninger for at udføre opgaven effektivt og med de bedste resultater.

Indhent et godt tilbud på malerarbejde

Hos Rudersdalmaleren har vi erfaring med næsten alle tænkelige maleropgaver. Vi er altid klar til at hjælpe – uanset størrelsen på maleropgaven. Du kan derfor altid regne med os.

Du kan indhente et tilbud på malerarbejde her og beskrive omfang og opgave. Sådan kan vi give dig et mere grundigt tilbud, der lige nøjagtigt passer til dine behov og ønsker.

Indhent et tilbud på malerarbejde hos Rudersdalmaleren